A venit perioada preferata a anului, cel putin pentru majoritatea oamenilor. Vara este anotimpul petrecerilor, gratarelor, intalnirilor si inot in piscina. O perioada a anului in care fiecare imbracaminte devine o poezie. Exista o perioada a anului in care toti avem atat de multe amintiri. In acest moment, 90% dintre noi trebuie sa recunoasca ca de data aceasta vom amana din nou trupul fierbinte de vara pana la anul. Dar asta este doar pentru cei care nu citesc urmatoarele despre cum sa aleaga costumul de baie potrivit intr-un mod care sa nu afecteze increderea. Aceasta va fi o lectura destul de lunga, asa ca gazduieste-te confortabil si noteaza-ti notele care vor fi utile atunci cand alegi un costum de baie.

Cum sa alegi un costum de baie pentru femei

Cand scriu ca fetelor le este mai greu sa aleaga costume de baie decat baietilor, cred ca sunt departe de adevar. Cu exceptia cazului in care sunteti in intervalul 90-60-90 sau participati la un spectacol Victoria’s Secret, alegerea unui costum de baie frumos, bine potrivit poate fi destul de infricosator. Am fost acolo si am terminat. Dar nu-ti face griji. M-am documentat astfel incat fiecare dintre noi sa poata alege un costum de baie care sa ne faca sa aratam fierbinti in aceasta vara.

Depinde de tipul corpului

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci inainte de a-ti alege un costum de baie este sa-ti cunosti tipul de corp. Fiecare corp este diferit, dar exista tipuri care te pot ajuta sa-ti caracterizezi corpul si sa alegi costumul de baie potrivit. Sunt cinci in total – triunghi inversat, triunghi, mar, clepsidra si contururi de miscare/dreptunghi.

Forma de triunghi
Acest tip de corp se caracterizeaza prin umerii mai ingusti si soldurile mai largi. Forma este similara cu litera A sau cu para, motiv pentru care poate ati auzit ca se numeste pera. Topurile indraznete si chilotii solidi la sold accentueaza cel mai bine forma triunghiului. De exemplu, incearca un top cu un model dragut si o cravata in spatele gatului.

Forma de triunghi inversat
Talia este mai ingusta, iar umerii sunt mai largi decat soldurile. Acesta esti tu? Daca da, opteaza pentru un costum de baie cu un fund care atrage privirea. De exemplu, chilotii cu modele unice, logo-uri, cute sau orice alte detalii atipice sunt grozave. Soldurile tale inguste ma fac sa te invidiez. Asta pentru ca ti se va potrivi orice chiloti, asa ca nu ezita sa fii indraznet. La urma urmei, ara este totul despre distractie!

Forma de mar
Forma corpului de mar este caracterizata printr-un piept larg, fara talie, o burta mare si umerii ingusti. Daca acesta este tipul tau de corp, iti voi spune un lucru. Fata, esti atat de norocoasa! Vei fi zeita unui costum de baie dintr-o singura piesa pentru ca corpul tau este facut pentru asta. De exemplu, incearca un costum de baie negru sau unul rosu daca negrul este prea plictisitor pentru tine. Incearca si costumele de baie tankini. Extindeti partea de sus a costumului de baie pana la chiloti pentru a acoperi zonele cu probleme.

Forma de clepsidra
Totul se potriveste cu o clepsidra. Cu umerii la fel de largi ca soldurile si talia ingusta, nu trebuie sa fii pretentios in privinta costumelor de baie. Mai intai alegeti ceea ce este potrivit pentru dvs. Si nu va fie teama sa va evidentiati atuurile feminine, cum ar fi niste bikini, topuri triunghiulare sau slip brazilian. Uita de costume de baie monocrome si opteaza pentru modele mai salbatice. Va puteti permite, asa ca ar fi pacat sa nu profitati de el.

Forma sportiva/de baiat, dreptunghi
Caracteristica unei figuri dreptunghiulare este ca nu are o curba bine definita. Trunchiul este drept si lung. Astfel de siluete trebuie sa accentueze si sa accentueze feminitatea. Prin urmare, costumele de baie potrivite sunt un bikini decupat, un bikini brazilian, un top de bikini captusit sau un costum de baie dintr-o singura piesa.

In functie de model

Iti cunosti deja tipul de corp, asa ca indraznesc sa spun ca stii deja cel putin jumatate din tipul de costum de baie potrivit pentru tine. Cu toate acestea, asta nu este tot. As spune ca este foarte important sa stii pentru ce activitati vei folosi costumul de baie. Pentru surfing si orice sport de apa general, este o idee buna sa purtati un costum de baie dintr-o singura piesa pentru a va asigura ca costumul nu trage unde nu ar trebui. Pe de alta parte, plaja la mare, de preferat un costum de baie din doua piese, pentru ca toti ne dorim sa ne bronzam cat mai mult, nu? Si nu este o rochie dintr-o singura piesa. Daca nu-ti place sa te expui intr-un costum din doua piese, incearca tankini-ul mentionat mai sus, care te protejeaza si de soare in timp ce joci volei pe plaja. Daca ai sanii mai mici, bikinii bandeau/bikinii fara umar sunt de asemenea grozavi. Sunt stilate, sexy si functionale pentru ca nu exista riscul de a te bronza cu dungi albe. Dar sunt doar pentru fetele cu sanii mai mici.

Cu ce ​​combinam costumele de baie pentru femei?

Cand pleci in mare pentru un smoothie sau o bautura racoritoare, incearca sa adaugi un accesoriu sau o piesa vestimentara la tinuta ta pentru a atrage atentia. Recomand o palarie stilata si cool, ochelari de soare sau geanta. Cine stie, poate ca va atrage atentia celui care gazduieste petrecerea de vara in acea seara si vei primi si tu o invitatie.

Cum sa alegi costumele de baie potrivite pentru barbati

Nu cred ca trebuie sa-ti sculptezi bicepsii si tricepsii pentru a te bucura de vara la plaja. Daca asta ai spus, pun pariu ca acesta este primul ghid de costume de baie pe care l-ai citit vreodata. Vei vedea ca nu gresesc si vei gasi un costum de baie facut pentru tine.

Depinde de tipul corpului

Desi nu este la fel de comun in randul baietilor precum este in randul fetelor, chiar si alegerea unui costum de baie pentru barbati are cateva reguli. Alege un costum de baie pentru barbati in functie de marimea lenjeriei pe care o porti si asigura-te ca nu te leaga sau nu te taie nicaieri. Dupa cum am mentionat anterior, tipul de corp este, de asemenea, important in costumele de baie pentru baieti.

Forma corpului mai plinut
Daca nu esti sportiv, nu fi dezamagit. Din fericire, exista costume de baie inchise la culoare pentru a ascunde tot ce nu vrei sa arati. In ceea ce priveste lungimea costumului de baie, recomand sa alegeti o combinatie intre lungimea pana la genunchi si o culoare uni. Daca ai sub 1,80 m, cauta un costum de baie care sa te alungeasca si sa-ti ingusteze vizual corpul. Opteaza pentru un costum de baie mai la moda, un costum de baie boxer largi este ideal.

Forma corpului subtire, talie subtire
Trunchiul de baie peste genunchi este ideal daca esti mai zvelt si ai o talie ingusta. Iti vor oferi o silueta frumoasa, mai ales cu modele colorate sau printuri jucause. Doar asigurati-va ca nu alegeti o pereche prea stransa, care va va micsora vizual silueta si mai mult.

Forma corpului mai mica
Obiectele mai mici trebuie sa fie in primul rand alungite. Asa ca nu alegeti niciodata un costum de baie prea largi. Iti scurteaza picioarele in mod inutil. Opteaza pentru dresuri mai scurte, cum ar fi boxeri sau slipi largi. Indecis in privinta culorii? Nu poti gresi cu un costum de baie monocrom. Chiar si cu un model mic, vei arata foarte bine.

Forma corpului sportiva
Plateste si fii platit! Toate costumele de baie din lume sunt pentru tine. Daca as fi in locul tau, as merge direct pe site-ul nostru si as alege un costum de baie dragut si elegant. Indrazneste sa alegi ceva mai scump pentru ca va plati si te va face sa te simti grozav la piscina sau la plaja.

Cum se spala costumele de baie?

Sunt sigur ca stii ca daca ai grija de hainele tale, acestea vor rezista mai mult. Costumele de baie nu fac exceptie. Spalati-va in apa calda cu un detergent usor inainte de a iesi in costum de baie. Nu-l puneti intr-o punga de plastic dupa ce va jucati, scoateti-l si spalati-l din nou cu apa calda si detergent. Transpiratia, sarea, crema de protectie solara, pietrele, nisipul sunt toate poverile suficient de mari incat sa nu-l mai chinuie. In loc sa expuneti haina la lumina directa a soarelui, lasati-o sa se usuce undeva in casa, in uscator sau afara, la umbra. Soarele il poate decolora si poate deteriora materialul. Dupa terminarea verii, este indicat sa spalati costumul de baie intr-o masina de spalat intr-o punga speciala pentru a-l proteja de deteriorare. Nu numai ca vei fi pregatit pentru sezonul urmator, dar vei economisi banuti pentru ca daca ai grija de ei nu se vor rupe si nu va trebui sa-ti cumperi un alt costum sezonul viitor.

Cum alegem costumul de baie potrivit?

Urmati ghidul nostru pentru a va cunoaste mai intai tipul de corp. Apoi trebuie sa decideti pentru ce activitati veti folosi costumul de baie pentru a va asigura ca este suficient de confortabil. Iar urmatorul pas este sa alegi.

Cum se spala costumele de baie?

Cel mai bine este sa va spalati manual in apa calda cu un detergent slab. Spalatul nu trebuie neglijat si trebuie facut de fiecare data cand vii acasa de la distractia cu apa. Lumina soarelui, clorul, crema de protectie solara si transpiratia pot deteriora materialul.

Ce accesorii poti purta cu un costum de baie?

Va recomandam accesorii elegante – ochelari de soare, palarii, sepci sau genti de mana.

Ce inseamna tankini?

Un tankini este un costum de baie din doua piese in care partea superioara este alungita pentru a arata ca un maiou, ascunzand astfel sectiunea mediana pentru un aspect mai subtire. Potrivit pentru forma de „mar” sau „para”.

6 thoughts on “Cum sa alegi costumul de baie pentru femei si pentru barbati

  1. De asemenea, mi-a placut cum autorul a subliniat importanta imaginii personale in lumea modei si cum aceasta poate influenta modul in care esti perceput de ceilalti. Este esential sa ai o prezenta impecabila si sa iti exprimi personalitatea prin tinutele pe care le alegi sa le porti.

  2. Articolul abordeaza intr-un mod foarte clar si concis subiectul prezentarii de moda si ne ofera o serie de sfaturi utile pentru a reusi in acest domeniu. Este important sa fii bine pregatit si sa iti cunosti publicul tinta pentru a avea succes in aceasta industrie competitiva.

  3. Mi-a placut faptul ca articolul a fost bine documentat si argumentat. Autorul a abordat subiectul intr-un mod echilibrat si a oferit informatii utile cititorilor. Apreciez efortul depus pentru realizarea acestui material.

  4. Este remarcabil modul in care autorul a reusit sa aduca la lumina teme sensibile si sa le dezbata intr-un mod constructiv. Articolul m-a determinat sa reflectez asupra propriilor mele convingeri si sa incerc sa vad situatiile din mai multe perspective.

  5. Am fost impresionat de profunzimea analizei prezentate in acest articol. Autorul a reusit sa aduca in discutie aspecte importante si sa ofere solutii pertinente pentru problemele ridicate.

  6. Articolul este foarte interesant, mi-a placut modul in care autorul a abordat subiectul si a prezentat informatiile. Sunt de acord cu ideile exprimate si consider ca sunt relevante pentru societatea de astazi.

Comments are closed.